Helyszínek

__ahol a borfogyasztás élménnyé válik__

4 különböző helyszín 4 különböző borélmény. fedezd fel mindet és döntsd el te, éppen melyik élményre vágysz:

255572974_218976476985609_4122773640001056267_n

Lakásétterem

__borvacsorák és borkóstolók__

Magos Zoltán séf, a lakáséttermek koronázatlan királya különleges borkorcsolyáival várunk titeket nyílt borkóstolóinkon.  Exkluzív, tematikus, 4-5 fogásos borvacsorát havi egyszer tartunk, de ha 8-14 fős társasággal jönnél, örömmel az ízlésetekre formáljuk az eseményt!

Borászat

__ahol a munka folyik__

és persze a borok acéltartályakból vagy éppen fahordókbol egyenesen a palackokba. Itt dolgozik két borászunk is nap mint nap illatos és vulkanikus borainkon.  Ha munkaidőbe jöttök, Patrik az ifjabb még körbe is vezet titeket és elmeséli a borkészítés csínját-binját.

Borterasz

__nyáron a legélvezetesebb__

Hűsölni egy irsai fröccsel a legendás Farkasmályi pincesoron a nyári tikkasztó melegben mindig tökéletes program. Mátrai túrák előtt/után vagy éppen közben megkóstolhatod a teljes repertoárunkat és még haza is vihetsz bármennyi palackkal vagy amennyi a hátizsákodba fér. 

Öntöde

__rendezvényhelyszín__

Régen itt egy vasöntöde működött, mi úgy gondoltuk kipofozzuk egy kicsit és új funkciót adunk az üzemnek. Hamaros lesz itt gasztro-bisztró, 300 fős rendezvényterem, mely konferenciáknak, koncerteknek tökéletes, ahogy  esküvői helyszínnek is. A 380 négyzetméternyi területen lehet csak igazán reptetni a menyasszonyt az éjféli keringő dallamára.  Az Öntöde jelenthet kiállító teret, közösségi kultúrplaccot, de az biztos, hogy ez lesz az a hely,  ahol nem kérdés, hogy öntöd-e a vulkanikus borokat a poharadba!