Borkóstolás minden szombat és vasárnap 13-18h között. Foglalás

5Dudás Borászat  —

5Dudás Borászat

Helyszínek

__ahol a borfogyasztás élménnyé válik__

3 különböző helyszín 4 különböző borélmény. fedezd fel mindet és döntsd el te, éppen melyik élményre vágysz:

255572974_218976476985609_4122773640001056267_n

Lakásétterem

__barátokkal meghitten__

8-14 fő befogadó képességű családias hangulatú helyszínünk, ahol  meghitt, kislétszámú eseményeket tarthatsz. 

Borászat

__ahol a munka folyik__

és persze a borok acéltartályakból vagy éppen fahordókbol egyenesen a palackokba. Itt dolgozik két borászunk is nap mint nap illatos és vulkanikus borainkon.  Ha munkaidőbe jöttök, Patrik az ifjabb még körbe is vezet titeket és elmeséli a borkészítés csínját-binját.

Öntöde

__rendezvényhelyszín__

Régen itt egy vasöntöde működött, mi úgy gondoltuk kipofozzuk egy kicsit és új funkciót adunk az üzemnek. Van itt 299 fős rendezvényterem, mely konferenciáknak, koncerteknek tökéletes, ahogy  esküvői helyszínnek is. A 380 négyzetméternyi területen lehet csak igazán reptetni a menyasszonyt az éjféli keringő dallamára.  Az Öntöde jelenthet kiállító teret, közösségi kultúrplaccot, de az biztos, hogy ez  az a hely,  ahol nem kérdés, hogy öntöd-e a vulkanikus borokat a poharadba!

bisztró

A nyitott, bárki által látogatható sokszínű programjaink mellett hétvégente már ebéddel és vacsorával is várunk. Így már nem csak a boroké a főszerep!

nagyterem

Biztosan találsz az eseményeik között olyat, melyet itt rendezünk meg. De amennyiben legalább század magaddal jönnél csapatépítőre, koncertre, borvacsorára, ping-pong bajnokságra, vedd fel velünk a kapcsolatot!