Borkóstolás minden szombat és vasárnap 13-18h között. Foglalás

5Dudás Borászat  —

5Dudás Borászat

Foglalás

__borkóstolóra és borvacsorára__

Borszortimentünk kóstolása pincetúrával:

Exkluzív borkóstoló 8-150 fős társaságoknak a borokhoz párosított 4-5 fogásos ételsorral:

aktuális tematikus rendezvényünk:

Borkóstolás

__borok és borkorcsolyák__

Fedezd fel az 5Dudás Borászat kínálatát! Hagyd, hogy kóstolás közben elmeséljük neked egy-egy borunk történetét, sztorizgassunk és nevessünk míg rálelsz a kedvencedre szortimentünkből. A fehérekből vajon a bodzás irsai, az ásványos olaszrizling vagy a díjnyertes Szürkebarát nyeri el a tetszésedet? Romantikus nyári estéket idéző rozék közül is válogathatsz, de a vörösöknél a Mátra vulkanikusságát is meglelheted. Boraink mellett körbejárhatod szőlőbirtokunkat és titkokat rejtő pincénket is! 

Borkóstolás menete

Kérjük az érkezésed előtt legalább 3 nappal hamarabb foglald le a borkóstolás kiválasztott időpontját.

Foglaláskor 3000 Ft előleget kérünk, amely tartalmazza:  

 • 2 fajta fehérbor
 • 1 rozé
 • 1 vörösbor kóstolását
 • borkorcsolyát

Ára:

3000 Ft__

A helyszínen a kóstolni kívánt borok fajtája megváltoztatható. Amennyiben 6 tételnél nem állnál meg, további csodás nedük és akár pince rejtett kincsei is a poharakba kerülhetnek .

Foglalás

__a borkóstolóra__
__tovább a borvacsorákhoz__

borvacsora

__személyre szabott élmény__

Az exkluzív borkóstolóinkat egyedi élményként tervezzük meg, amely során felfedezheted borászatunk legkiválóbb borait. A kóstolót a borászat sommelierje és szakértői irányítják, akik segítségével bepillantást nyerhetsz a borok készítésének művészetébe. Megismerheted  borászatunk hagyományait, a terroir sajátosságait, és a borok történetét is mélyebben.

Az igazi különlegességet az ételsorunk teszi teljessé. Minden borkóstolóhoz 4-5 fogásos ételsort állítunk össze, amelyek kiválóan harmonizálnak borainkkal. Séfünk különleges ételei kiemelik a borok ízvilágát, és minden egyes fogás egy új, izgalmas ízélményt nyújt. Az ételsorban a friss, helyi alapanyagok kerülnek előtérbe, hogy a gasztronómiai élvezetek teljessé váljanak.

borvacsora a ti igényeitekhez igazítva

Az exkluzív borkóstolón ügyelünk arra, hogy minden résztvevő egyedi élményekben részesülhessen. A borkóstolás során és az ételsoroknál is lehetőséget kínálunk a résztvevőknek arra, hogy kérdéseket tegyenek fel a borászoknak és a séfnek, így még mélyebb betekintést nyerhetnek a bor és az étel világába.

íme néhány menüsorunk:

 • Kecskesajt, zöldsaláta
 • Tárkonyos vadragu leves
 • Paraj, házi tészta, sous-vide kacsamell
 • Étcsokoládé,sütőtök
 • Grillezett feta sajt, méz, magvak
 • Sáfrány, zeller és burgonya krémleves, rozmaringos sous-vide lazac
 • Wellington bélszín, zöldborsókrém, burgonyapüré
 • Sajttorta, füge, házi szamóca mártás

Az események szervezett formában kerülnek megrendezésre,  minimum 8 fő részvételével. Lényeges, hogy személyre és alkalomra szabottan várunk titeket. Mivel nem a la carte a hely, ezért mindent előre egyeztetünk. Az este akár angol, német, és orosz nyelven is folyhat.

khloe-arledge-ND3edEmzcdQ-unsplash

__foglalási szándék jelzése__

gasztroprogram

__a hónap különlegessége__

Aktuális rendezvényünk

Örömmel hívunk meg egy exkluzív eseményre, ahol a borok és a gasztronómia eleganciája találkozik. A „Szüreti Szalon-est” kivételes élményt ígér, szeretnénk, hogy Te is részese légy ennek a varázslatos alkalomnak.

Az est során lehetőséged nyílik részt venni egy izgalmas BorBingó játékban, amely során nyolc borászatot és kiváló borait ismerheted meg. Az estét egy lenyűgöző négyfogásos vacsora kíséri, melynek minden fogását gondosan válogatott borok egészítik ki. Ezen túl, élőben a Gonda jazz zenekar szolgáltatja a kellemes zenei aláfestést, és az est folyamán a táncparkett is vár.

A következő időpont

2023. október__ 14. 18:00