Borkóstolás minden szombat és vasárnap 13-18h között. Foglalás

5Dudás Borászat  —

5Dudás Borászat

Öntöde

__az idilli rendezvényhelyszín__

van itt 100 fős gasztrobisztro; 299 fős rendezvényterem konferenciáknak, koncerteknek vagy esküvőre;
meg még egy nagy terasz is

a hely

__ahol az álmok megvalósulnak__

Kezdődött mindez a Mi álmunkkal, hogy az egykori vasöntödéből létrehozzunk egy rendezvényhelyszínt, ahol a modern audiovizuális felszerelés exclusive gasztronómiai élménnyel párosul. Az industrial stílusában meghagyott rendezvénytér két egymástól elválasztható teremből áll, melyeket a külső terasz tesz teljessé.

Családunk azon dolgozik, hogy az egyik legboldogabb és legemlékezetesebb napodat töltsd nálunk. A teljes kikapcsolódást helyben, frissen készített ételek és az 5Dudás Borászat exkluzív borválasztéka teszi teljessé.

Nagyterem

390 m2 alapterületű, 100-299 fő befogadására alkalmas. Külön színész bejáróval és öltözővel rendelkezik. Modern audiovizuális felszerelés ideális helyszínné teszi konferenciák, termékbemutatók, bankettek, lakodalmak számára. 

A terem letisztult megjelenésével (fehér falak, nagy belmagasság) biztosítja az egyedi igényekhez igazodó dekoráció kialakítását, a 4,5x9m falfelület ideális filmek, promóanyag vetítésére.

Bisztro

140 m2 alapterületével 80-100 fős állófogadások, vacsorák, borkostolók bensőséges hangulatú helyszíne. 

Csodás téglafalak, meleg világítás segíti az élményekkel teli, értékes, boldog időtöltést. Itt biztosan feltöltődsz!

Terasz

200 m2 alapterülete fedett terasz ideálissá teszi a beltéri programok kiegészítő helyszínének, például esküvői ceremóniák számára. 

De meleg nyári estéken tökéletes helyszín borkóstolók, családi/baráti összejövetelek számára. Képzeld el, hogy amíg a felnőttek beszélgetnek, nótáznak, addig a gyerekek a füvön játszanak.

299
személy

kapacitású rendezvénytér/ bisztró

800 négyzetméternyi

élvezetekkel teli befogadótér különleges terekkel

1-10
fogásos menüsort

személyzetünk helyben készíti, ahogyan szeretnéd

4,5x8m
falfelület

film/promóanyag vetítésére

cégeknek

__a tökéletes választás__

Kivételes helyszínt biztosítunk céges események és csapatépítők számára, ahol a történelmi örökség modern kényelemmel ötvöződik. Az Öntöde ipari charme-ja és a borászat kifinomult borkínálata egyedi atmoszférát teremt minden rendezvényhez. Ez a kombináció ideális a kreatív és inspiráló környezetet kereső cégek számára, akik egy emlékezetes eseményt szeretnének szervezni, mely ösztönzi a csapatmunkát és az innovációt.

ünneplésre

__foglalj asztalt__

Mert itt egyesítjük a vendégszeretet és a gasztronómia szeretetét, létrehozva a tökéletes helyszínt. Legyen szó egy vidám baráti összejövetelről, meghitt családi eseményről vagy olyan különleges alkalomról, mint egy leánybúcsú vagy keresztelő, rugalmasságunk és figyelmességünk garantálja, hogy minden részlet tökéletes lesz. Saját konyhánk finomságai és a borászat kiváló borai mellett különleges figyelmet fordítunk rád! Minden egyes eseményt a kívánságaig szerint személyre szabunk , biztosítva az emlékezetes és egyedi élményt. Töltsd és ünnepeld nálunk  életed különleges pillanatait, ahol a hangulat, a környezet és a kiválóság találkozik. 

esküvőre

__egyedülálló elegancia és varázslatos hangulat__

Itt az ifjú pár és vendégeik egy mesébe illő napot töltenek el, ahol a történelmi örökség modern kényelemmel és stílussal ötvöződik. A borászat kiváló borai, a helyi termelők finom nedüi és a saját konyha szakácsainak szeretettel készített finomságai garantálják a gasztronómiai élvezeteket. Az Öntöde különleges, természetközeli helyszíne tökéletes háttért ad az esküvői fotóknak, emellett számos szabadtéri és beltéri helyszín közül választható a ceremóniához és a fogadáshoz. Rugalmasságunknak köszönhetően minden részletre kiterjedően személyre szabjuk az esküvőt, hogy az tökéletesen tükrözze az ízléséteket és elképzeléseiteket. Az ígéretünk egy felejthetetlen nap, ahol a szeretet ünneplése és az örök emlékek születése áll a középpontban.

__ajánlatkérés__