Öntöde

__az idilli rendezvényhelyszín__

Lesz itt gasztrobisztro; 300fős rendezvényterem konferenciáknak, koncerteknek vagy esküvőre; galéria 100fős meetingekre/workshopokra; vip terem a diszkrét megbeszélésekre és családi sutyorgásokhoz; meg még egy nagy terasz is

a hely

__ahol az álmok megvalósulnak__

Kezdődik ez a mi álmunkkal, hogy létrehozzuk az Öntödét. Az ikonikus helyet, ahová az ember nem csupán étkezni jár. Értékes, boldog, együtt töltött élményekkel gazdagodsz, legyen szó akár pár órás közös szeretettel teli ebéd/vacsora, romantikus borozgatás a napsütésben, első koncertje a kisunokának, mátrai túrázások utáni borozgatás, teázás, megpihenés vagy nótázás a régi barátokkal, itt biztosan feltöltődsz. Mindezt a Mátra lábánál, Gyöngyösön, ahol a hegy a Nappal összeér.

Késő tavasszal nyitunk, még csinosítgatjuk a volt vasöntödei üzemet.De lehet már a helyszínt lefoglalni esküvőkre, konfcerenciákra, csapatépítő programokra, fesztiválokra és még sok más örömteli rendezvényre.

300
személy

kapacitású rendezvénytér/ bisztró

800 négyzetméternyi

élvezetekkel teli befogadótér különleges terekkel

80
barrique hordós

nagypince, üvegcsempével kirakott betontartályok

17 km
gyalog

Magyaroroszág legmagasabb csúcsától

esküvőre

__három fajta ételsor__

közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. Melyet igény szerint átalakítunk, sőt, ha merészebbre vágysz egy teljesen újat is összeállítunk neked. De a vegetáriánus és vagy glükóz- laktózmentes menüsor után is megnyalod mind a tíz ujjadat. Azon dolgozunk, hogy az egyik legboldogabb és legemlékezetesebb napodat töltsd nálunk. A csodás ételeketől mosolyra fakadjatok, míg az illatos boroktól örömkönnyekben osztozzatok a meghívottakkal.

__hagyományos__

__kalandos__

__merész__

__ajánlatkérés__

Életképek

__az öntödében__