Borkóstolás minden szombat és vasárnap 13-18h között. Foglalás

5Dudás Borászat  —

5Dudás Borászat

Öntöde

__az idilli rendezvényhelyszín__

van itt 100 fős gasztrobisztro; 299fős rendezvényterem konferenciáknak, koncerteknek vagy esküvőre; meg még egy nagy terasz is

a hely

__ahol az álmok megvalósulnak__

Kezdődött mindez a Mi álmunkkal, hogy az egykori vasöntödéből létrehozzunk egy rendezvényhelyszínt, ahol a modern audiovizuális felszerelés exclusive gasztronómiai élménnyel párosul. Az industrial stílusában meghagyott rendezvénytér két egymástól elválasztható teremből áll, melyeket a külső terasz tesz teljessé.

Családunk azon dolgozik, hogy az egyik legboldogabb és legemlékezetesebb napodat töltsd nálunk. A teljes kikapcsolódást helyben, frissen készített ételek és az 5Dudás Borászat exkluzív borválasztéka teszi teljessé.

 

Nagyterem

390 m2 alapterületű, 100-299 fő befogadására alkalmas. Külön színész bejáróval és öltözővel rendelkezik. Modern audiovizuális felszerelés ideális helyszínné teszi konferenciák, termékbemutatók, bankettek, lakodalmak számára. 

A terem letisztult megjelenésével (fehér falak, nagy belmagasság) biztosítja az egyedi igényekhez igazodó dekoráció kialakítását, a 4,5x9m falfelület ideális filmek, promóanyag vetítésére.

Bisztro

140 m2 alapterületével 80-100 fős állófogadások, vacsorák, borkostolók bensőséges hangulatú helyszíne. 

Csodás téglafalak, meleg világítás segíti az élményekkel teli, értékes, boldog időtöltést. Itt biztosan feltöltődsz!

Terasz

200 m2 alapterülete fedett terasz ideálissá teszi a beltéri programok kiegészítő helyszínének, például esküvői ceremóniák számára. 

De meleg nyári estéken tökéletes helyszín borkóstolók, családi/baráti összejövetelek számára. Képzeld el, hogy amíg a felnőttek beszélgetnek, nótáznak, addig a gyerekek a füvön játszanak.

 

299
személy

kapacitású rendezvénytér/ bisztró

800 négyzetméternyi

élvezetekkel teli befogadótér különleges terekkel

1-10
fogásos menüsort

személyzetünk helyben készíti, ahogyan szeretnéd

4,5x8m
falfelület

film/promóanyag vetítésére

ünneplésre

__foglalj asztalt__

vagy akár az egész Bisztro részt lefoglalhatod az örömteli alkalomra, legyen az ballagás, érettségi bankett, eljegyzési buli, leány- vagy legénybúcsú, születésnap vagy házassági évforduló.  Mindent megteszünk, hogy pompásan érezd magad vendégeiddel. A 2 személyes sültes tálaktól, vegán menüsorokon át egészen a 6 fogásos ételsorig állunk rendelkezésedre! Privát dj-t szeretnél, élő zenét vagy néptáncolnál a barátaiddal? Itt, nálunk, tiéd a terem!

esküvőre

__három fajta ételsor__

közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. Melyet igény szerint átalakítunk, sőt, ha merészebbre vágysz egy teljesen újat is összeállítunk neked. De a vegetáriánus és vagy glükóz- laktózmentes menüsor után is megnyalod mind a tíz ujjadat. Azon dolgozunk, hogy az egyik legboldogabb és legemlékezetesebb napodat töltsd nálunk. A csodás ételeketől mosolyra fakadjatok, míg az illatos boroktól örömkönnyekben osztozzatok a meghívottakkal.

__hagyományos__

__kalandos__

__merész__

__ajánlatkérés__

Életképek

__az öntödében__